avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Reglementari pentru PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Reglementari pentru PFA

Buna ziua,

M-ar interesa unde as putea gasi toate reglementarile pentru persoane fizice autorizate si, de asemenea, exceptiile pentru diverse activitati (in functie de codul CAEN).

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Monique_has29 , utilizator 14:36, 17 Septembrie 2012
oug 44/2008 privind reglementarea activitatii pfa cu completarile ulterioare [ link extern ] /

codul fiscal, titlul IV - impozitul pe venit, titlul VI - TVA (daca este cazul), titlul IX^2 - contributiile sociale obligatorii [ link extern ]

omfp 1040/2004 privind reglementarea normelor metodologice de conducere a contabilitatii in partida simpla [ link extern ]

site informatii pfa [ link extern ] /
Ultima modificare: Luni, 17 Septembrie 2012
georgeenciu, utilizator
Multumesc frumos pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli deductibile nicks nicks Buna ziua. Am un PFA in domeniul serviciilor foto. Sint neplatitor de TVA. Contabilitatea o tin in partida simpla. Mai exact incerc sa ma ocup eu de ea. As ... (vezi toată discuția)
Contabilitatea pfa maria85 maria85 Bana ziua, as dori sa aflu cum se tine contabilitatea pentru pfa. De ce registre am nevoie? Pot sa fac contabilitatea pe calculator sau este imperios necesar ... (vezi toată discuția)
Determinare venit impozabil intreprindere individuala cristina_71 cristina_71 Buna seara , pentru determinarea venitului impozabil la o intreprindere individuala se ia in considerare la venituri baza fara TVA si la cheltuieli baza ... (vezi toată discuția)