avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1930 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Întrebare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Întrebare

De fapt, nici nu știu cum să formulez întrebarea, dar expun problema ca să înțelegeți.
Ca și șofer de autocamion, nu de puține ori, la sfârșit de lună mă pomeneam cu vreun directoraș că începe să urle la mine că am depășit consumul de motorină și că o să-mi oprească din bani. Slavă domnului că nu mă sperii cu una cu două și după ce urlam și eu la el o lăsa baltă.
Ce vreau eu să știu este: cum se stabilește consumul de carburant la un autocamion? Există o metodă universal agreată, o formulă ceva, o normă metodologică...?
Cel mai recent răspuns: CLEMENT PINTILIE , Consilier juridic 14:33, 17 Septembrie 2012
~ Conținut șters la cerere ~
Ce este FCP?
Impartiti litrii de carburant din alimentari (pe o perioada de o luna, de ex) la km parcursi in aceeasi perioada (din foile de parcurs sau luati kilometrajul din bordul masinii la inceputul si la sfarsitul lunii) si inmultiti cu 100. Consumul insa variaza in functie de tonaj.
Centralizatorul furnizorului de consum pe utilaj-FCP

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnarea foilor de parcurs in institutiile publice ContSters259278 ContSters259278 Buna ziua ,lucrez intr-o institutie publica unde foile de parcurs transport persoane am inteles ca sint obligatorii. Sint incadrat ca si Consilier,ne avand ... (vezi toată discuția)
Subiect interesant in atentia expertilor contabili ContSters42967 ContSters42967 Am gasit o dezbatere intre avocati pe forum si cred ca expertitii contabili si consultantii fiscali sa-si exprime punctul de vedere, sa aduca argumente si sa ... (vezi toată discuția)
Interpretarea si respectarea unor aticole din contractul colectiv de munca ContSters328374 ContSters328374 In CCM al fabricii , la articolul 264 se stipuleaza: (1) In cazul salariatilor care au serviciul intr-o localitate si domiciliul in alta localitate[b],[/b] ... (vezi toată discuția)