avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... sanctiuni aplicate locatarilor
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

sanctiuni aplicate locatarilor

Bună ziua!
Pot fi sacţionaţi, amendaţi , locatarii care nu păstrează curăţenia, aruncând diverse mizerii peste geam sau care manâncă seminţe în faţa scării lăsând o murdărie de nedescris?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 19:07, 17 Septembrie 2012
Asociatia nu poate aplica amenzi. Acestea sunt specifice numai autoritatilor centrale si locale.

Asociatia poate institui diverse taxe, poate si pentru pastrarea curateniei.
Comitetul executiv sa faca un PV dintr-o sedinta de comitet in care se poate institui aceasta taxa pe curatenie, impusa celor care nu pastreaza curatenia in bloc sau in jurul blocului.
Afisati decizia la avizier cu numar inregistrat si data spre luare la cunostinta.
Si aplicati decizia!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pisici pe palier irinoaia irinoaia buna ziua! va rog sa-mi spuneti ce masuri legale se pot lua petru locatarii care isi lasa pisicile pe palierul blocului ,si isi fac evoile in ghivecele de ... (vezi toată discuția)
Banca din fata blocului truscamonika truscamonika In fata blocului pensionarii au montat o banca aici isi petrec mare parte din timp , supraveghind tot ce se mai intampla prin bloc (cine s-a mai mutat, cine se ... (vezi toată discuția)
Cum se aduce la cunostinta regulamentul de ordine interioara? Dana Marin Dana Marin Un an bun tuturor! Avem un regulament de ordine interioara. A fost afisat cateva zile la avizier. Nu mai avea loc lista de intretinere de el si a fost scos ... (vezi toată discuția)