avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1009 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general plata cass angajat si profesie liberala
Discuție deschisă în Contabilitate în general

plata cass angajat si profesie liberala

Deoarece acest subiect nu a mai fost dezbatut de ceva timp, as dori sa stiu daca noile modificari ale legii au schimbat ceva referitor la plata CASS . Am un contact individual de munca pentru care virez Cass dar si un cabinet individual de psihologie . Platesc si pentru acesta Cass. Care sunt normele legale actuale? S-a schimbat ceva dupa 1.07.1012?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 22:26, 17 Septembrie 2012
Nu. De la 01/07/2012 colectarea acestor contributii au fost preluate de A.N.A.F., dar legislatia nu s-a schimbat in ceea ce va priveste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicabilitate contributii cas pentru venituri din chirii pop_m pop_m Buna ziua se da urmatoarea situatie: in 2008 am inchiriat un bun imobil, in mod legal (adica cu contract inregistrat la finante si tot ce trebuie), in ... (vezi toată discuția)
Declarararea contributiilor pt conventii civile sorban55 sorban55 Buna ziua, V-as ruga sa-mi spuneti, unde si cum se declara CASS retinuta de la un pensionar cu care am incheiat o conventie civila? Multumesc (vezi toată discuția)
Cass pentru venituri din asigurari si chirii Iulian MANEA Iulian MANEA Am primit urmatorul mesaj privat de la @deliastela: [quot] Buna ziua. Ma confrunt cu 2 probleme legate de impozitul CAS.Sunt angajata de 15 ani cu carte ... (vezi toată discuția)