avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... executare silita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

executare silita

Buna ziua,

parintii mei au pus apartamentul gaj pt un credit imobiliar a fratelui meu
el a intarziat cu 2 rate si banca a cedat contractul unei firme de recuperari
acum ai mei primesc scrisori de executare silita acasa sau sa achite cv creditului
ce ma sfatuiti?
Cel mai recent răspuns: Wollfe , utilizator 20:37, 17 Septembrie 2012
De preferat este sa se faca efortul pentru acoperit creditul restant,pentru a nu se ajunge la executarea silita a apartamentului
Buna seara
Pentru doua rate intarziere nici o banca nu vinde creditul unei firme de recuperare!
Intarzierea trebuie sa fie cu mult mai mare de 90 de zile.
Daca creditul a fost vandut intradevar unei firme de recuperare, fratele sau parintii sa ia legatura cu cei de la firma si sa ajunga la o intelegere de plata, altfel va raman parintiii fara apartament, dar numai dupa ce stiu sigur de la banca cui a fost vandut creditul si in ce conditii.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare girant pf pentru srl ContSters96141 ContSters96141 Parintii mei au pus gaj acum 2 ani apartamentul lor (pentru 1 an) pentru un credit luat de o firma SRL (nu e a lor era a fratelui). In 2008 cand a ajuns la ... (vezi toată discuția)
Despre execatuarea silita ca urmare a neplatii ratelor la banca anca_mic anca_mic Buna ziua Parintii mei au facut mai multe credite la banci, credite ce insumeaza o valoare toatala de 6000 E .Amandoi fiind functionarii publici veniturile ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru neplata credite? Anghel Liviu Anghel Liviu Am doua credite pe nevoi personale la doua banci de 20 de mii de euro pe 10 ani.Am platit timp de trei ani jumate,dar acum nu mai pot plati ptr ca nu mai am ... (vezi toată discuția)