avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... pot renunta la judecata prin retragea dosarului eu ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

pot renunta la judecata prin retragea dosarului eu fiind reclamant intr-un proces de fond,servitute?ce atrage dupa sine aceasta actiune?

cum retrag dosarul din instanta dintr-un proces civil avand ca obiect servitute, eu fiind reclamant? ce costuri implica? pot sa inchid actiunea aceasta si sa deschid alt proces cu alta incadrare?
Cel mai recent răspuns: budalanicu , utilizator 20:06, 18 Septembrie 2012
Stimat forumist,

Ca să vă schimbați avocatul nu este greu: angajațiun alt avocat și comunicați primului despre faptul că nu mai doriți să vă apere interesele.

Cât despre desfășurarea procesului - administrarea de probe - se va ocupa noul avocat. Discutați cu el despre aceste probe.

Cu stimă.

Odata ce renuntati la judecata, puteti fi obligat la plata cheltuielilor de judecata, daca ele sunt solicitate , conform art. 274 din Codul de procedura civila.

multumesc pt indrumari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de judecata solicitate dupa introducerea actiunii? larisa09 larisa09 Buna ziua, Am si eu o intrebare, se pot cere cheltuieli de judecata dupa introducerea unei actiuni - litigiu de munca, pe perioada desfasurarii procesului ... (vezi toată discuția)
Speta de 5 ani pe rol-revendicare teren intravilan,anulare titlul de proprietate-rezidenta in u.k,pot cere trimiterea citatiilor in strainatate? xojon xojon Buna ziua,am o speta(de fapt 3...) pe rol de 5 ani de zile,in curand 6 ani,privind revendicarea unui teren de 6.000mp intravilan,teren ocupat abuziv de catre ... (vezi toată discuția)
Recuperarea cheltuielilor de judecata si a onorariului avocatului marosan emil marosan emil In noiembrie am sesizat Primaria printr-un cabinet de avocatura sa ia masuri impotriva unor propietari de garaje amplasate ilegal pe domeniul public(drum), ... (vezi toată discuția)