avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Divort- depunere actiune cu procura?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Divort- depunere actiune cu procura?

Buna ziua,am si eu nevoie de o informatie .In speta avem doi oameni casatoriti si cu un copil minor dar care numai locuiesc impreuna .Sotul doreste sa divorteze si urmeaza sa depuna actele impreuna cu motivele pe care el le considera adecvate.Concubina sotului' (sunt impreuna de o luna) vrea sa depuna ea personal cererea de divort in numele lui .Este posibil asa ceva fara nici o procura?Din cunostiimtele mele juridice nu este posibil asa ceva fara o procura.Concubina spune ca poate sa depuna ea pt. ca sotul' nu are timp...Ce parere aveti?
Ultima modificare: Marți, 18 Septembrie 2012
georgianaluca, utilizator
Cel mai recent răspuns: George-Dorian Tanasescu , Executor judecatoresc 15:22, 18 Septembrie 2012
poate depune daca are procura speciala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrarea in romania a divortului pronuntat in sua Opinca Opinca Buna, prietenul meu este cetatean american si sa casatorit in urma cu 20 ani in Romania cu cetatean roman, locuiesc in SUA. Au divortat acum 2 ani in SUA si el ... (vezi toată discuția)
Divort cu minor stancu  georgeta stancu georgeta Buna ziua! Am un copil minor iar sotul are o amanta de vreun an de zile.Am incercat sa rezolvam problema , dar el nu poate renunta la ... (vezi toată discuția)
Divort ioanaDD ioanaDD buna ziua,vreau sa divortez si nu stiu ce acte sunt necesare.Sunt casatorita de sase ani si am un copil de patru ani.Sotul fiind mereu in strainatate,noi ... (vezi toată discuția)