avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general facturare catre firme intrate in insolventa
Discuție deschisă în Contabilitate în general

facturare catre firme intrate in insolventa

Buna ziua,
Ce se intampla daca facturez catre o societate aflata in insolventa, in conditiile in care ii accept plata la termen?
Mentionez ca nu mi-a fost adus la cunostinta faptul ca este in insolventa.

Multumesc

Cel mai recent răspuns: rdrani2005 , utilizator 17:11, 18 Septembrie 2012
Societatile comerciale aflate in insolventa isi inchid societatea adica intra in faliment . Emite mai bine o factura proforma si dupa ce vor face plata proformei poti emite factura fiscala . Parerea mea ca esti mai sigur asa .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Curs valutar la factura proforma iuliaiulia01 iuliaiulia01 Daca emit o proforma, la cursul din ziua emiterii si clientul imi plateste peste 3 zile, eu cand ii facturez factura fiscala, pastrez cursul de pe proforma sau ... (vezi toată discuția)
Legea insolventei dorupuia dorupuia Am si eu o intrebare: O firma mi-a cerut falimentul in cursul anului 2009,in prima faza s-a dispus inceperea procedurii de insolvent,am facut apel la curtea ... (vezi toată discuția)