avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... am dreptul la garsoniera?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

am dreptul la garsoniera?

in anul1997 am cumparat o garsoniera impreuna cu sotul meu ,la putin timp ne-am divortat si el a ramas cu garsoniera ,in contractul de vinzare -cumparare este mentionat ca bun comun garsoniera ,nu sa facut nici un partaj ,intrebarea mea este :eu am dreptul la aceasta garsoniera din moment ce pe acte e trecut bun comun?
Cel mai recent răspuns: Mihaela Enache , Avocat 19:44, 18 Septembrie 2012
Doamna, am fost suficient de clara, atat eu, cat si colegii.
Sunteti amandoi proprietari, indiferent ce mananca fostul sot la micul dejun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort angelica82 angelica82 Buna seara, iaca Am 55 de ani, cu probleme grave de sanatate (operata pe cord ), handicap gr II.Doresc sa stiu etapele sau metodele prin care pot divorta de ... (vezi toată discuția)
Vanzare cota parte dupa divort Marcu2014 Marcu2014 Buna ziua, Am o intrebare la care sper sa gasesc raspuns. Parintii mei au divortat recent si momentan inca sunt proprietari 50%-50% pe un imobil. Nu se va ... (vezi toată discuția)
Bună seara!- succesiune in cazul decesului unuia dintre soti Chiș Nicoleta 7 Chiș Nicoleta 7 Împreună cu fostul soț am o garsonieră, în cazul în care unul din noi decedează cum se face succesiunea, mentionez că am doi copii, unul e major. (vezi toată discuția)