Am depus dosarul in data de 15.06.2012, am primit raspuns pe data de 04.09.2012 pentru respingere, deoarece nu au vrut sa-mi echivaleze termenul lucrat in grupa 1 in procent de 100%, adeverinta data de angajator era conform cu anexa 12 din normele de aplicare a legii 263/2010 si mi-au spus ca este conform legii.La calculul stagiului de cotizatie au fost adaugati corect 12 ani si 6 luni pentru 25 de ani (20 ani 1980-2001 grupa 1 si conditii speciale din 2001-2006)dar la reducerea varstei de pensionate decat 7 ani. Am fost in audienta la directorul casei de pensii Ploiesti dar nu am gasit nici o intelegere, am facut contestatie catre Comisia Centrala de Contestatii dar am inteles ca va dura foarte mult rezolvarea acesteia 8-10luni. (foarte mult dupa parerea mea).Cum ma sfatuiti sa procedez incontinuare pentru ami capata dereptul la pensie cat mai repede.Va multumesc anticipat!
Gupa i de munca
wizzard68
Buna ziua tuturor !!
In urma unui proces avut cu angajatorul privind acordarea grupei I de munca Curtea de Apel Bucuresti prin decizia irevocabila ... (vezi toată discuția)