avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... pot cere lichidarea unui debitor?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

pot cere lichidarea unui debitor?

buna ziua
Pur si simplu nu mai stiu cum sa imi recuperez banii in acest asa vorbit si numit "stat de drept", dar al cui "drept" nu stiu al cui este !
toti care mi-au dat teapa nu mai au nimic pe proprietatea firmei,dar firma nu intra nici in insolventa nici in faliment. Ce face cu ea, nu stiu nici asta.
Am aflat ca prin proces pot cere lichidarea sau dizolvare firmei debitoare?
se poate? poate asa ma pot scade cu TVA platit pe acele facturi.

multumesc

Cel mai recent răspuns: ContSters258148 , utilizator 09:59, 19 Septembrie 2012
Se poate cere intrarea in procedura insolventei a debitorului persoana juridica daca facturile/restantele care trebuia sa vi le achite sunt de minim 45.000 ron.

Daca doriti sa avansati actiunea va pot ajuta, gasiti datele de contact pe contul meu .

av.C.I.
Ultima modificare: Miercuri, 19 Septembrie 2012
ContSters258148, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa carmen-maria carmen-maria Buna seara tuturor, Sunt interesata in privinta insolventei. Mai exact am o firma x cu contract de franciza. La ora actuala nu imi pot permite sa platesc ... (vezi toată discuția)
Tva de recuperat de la o firma in dizolvare deacroxana deacroxana Firma X a prestat servicii firmei Y in anul 2008, emitand factura in acest sens. Din pacate nu a reusit incasarea acestei facturi. Firma Y este acum in ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu datoriile la stat ale srl in momentul dizolvarii? sergiugrig sergiugrig Dupa dizolvarea judiciara a unui SRL cu 2 asociati si ~20.000 RON debite la stat(amenzi, TVA, CAS...), dupa acoperirea debitelor in limita capitalului, ce se ... (vezi toată discuția)