avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1778 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Divort

Cand se solutioneaza de catre instanta o cerere de renuntare la judecata depusa in luna august, primul termen la instanta de fond fiind stabilit la sfarsitul lunii octombrie?
Cel mai recent răspuns: Alina Borza , Avocat 13:42, 19 Septembrie 2012
Instanta de judecata va lua act de renuntare la primul termen de judecata.


La data fixata, instanta va analiza aceasta cerere de renuntare. Doar in cadrul sedintelor de judecata, instanta se pronunta asupra cererilor depuse de parti, intre termenele de judecata, judecatorul nu are cum sa analizeze si sa se pronunte asupra cererilor partilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Circuitul cererii de chemare in judecata - pentru cei care doresc sa isi sustina singuri cauza trope_doi trope_doi Un fel de rezumat al modului in care se ajunge la o hotarare judecatoreasca... Ideea, recunosc, apartine utilizatorului che_gargara. Am copiat de pe ... (vezi toată discuția)
Renunțarea la judecată Mihai K Mihai K Bună ziua, am calitatea de reclamant într-un proces. Pârâții au depus întâmpinare, iar eu am depus răspuns la întâmpinare. Primul termen este ... (vezi toată discuția)
Indreptare eroare incheiere de sedinta Nina1 Nina1 Buna ziua, In incheierea de sedinta s-au strecurat erori in sensul inexactitatii celor relatate in cadrul sedintei publice la termenul de proces si omiterea ... (vezi toată discuția)