avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... unde platesc taxa de timbru judiciar?
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

unde platesc taxa de timbru judiciar?

pentru inscrierea creantei in tabelul preliminar? mentionez ca debitorul e din Neamt si creditorul din harghita.


va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Alina Borza , Avocat 14:18, 19 Septembrie 2012
Taxa de timbru o puteti plati la posta sau la trezorerie, insa in contul de la sediul debitorului unde se judeca dosarul de insolventa. Trebuie sa va informari de la Tribunalul Neamt care e contul de trezorerie unde se platesc taxele de timbru, si odata ce aflati acest cont, puteti plati ori la posta prin mandat postal, ori la trezoreria din localitatea dvs.
nu pot plati din contul meu bancar (creditorului) in cel de trezorerie al tribunalului neamt?
Ba da se poate. Ordinul de plata il atasati la cererea de creanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masa credala Andrei T Andrei T la societate debitoare care se afla sub incidenta legii 85/2006 ce procedura trebuie urmata sa ma inscriu la masa credala? sau mai exact ce pasi trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Cerere de inscriere a creantei in tabelul preliminar diaana diaana Buna ziua Am o mare rugaminte Unul dintre clientii nostri datornici a intrat in insolventa. Firma de insolventa ne-a trimis o notificare prin care ne putem ... (vezi toată discuția)
Cerere de repunere in termen sau declaratie de creanta? ContSters328245 ContSters328245 Buna O firma care imi datoreaza bani a intrat in insolventa, fara sa ofere admin judiciar vreun document care sa ateste lista creditorilor, iar eu am aflat ... (vezi toată discuția)