avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... mariri salariale
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

mariri salariale

Buna ziua
Va rugam sa-mi spuneti cine poate hotara cresterea salariala a administratorului,presedintelui,cenzorului si a femeii de servici,Comitetul Executiv sau Adunarea Generala?
Cel mai recent răspuns: vasile viorel , utilizator 11:14, 22 Septembrie 2012
Comitetul executiv, cu conditia ca aceasta crestere sa se incadreze in fondul de salarii aprobat de AG.
Deci AG aproba o suma anuala pentru salarii, iar comitetul executiv poate mari, micsora, revoca sau impune indemnizatii, salarii ale persoanelor care conduc, administreaza, lucreaza pentru asociatie.
L nr 230/2007 Art. 30. - (1) Comitetul executiv, reprezentat de presedintele asociatiei de proprietari, are urmatoarele atributii:
a) duce la indeplinire hotararile adunarii generale si urmareste respectarea prevederilor legale, a statutului si a acordului de asociere ale asociatiei de proprietari;
g) pentru scopul si activitatile asociatiei de proprietari, angajeaza si demite, incheie si reziliaza contracte;
h) isi asuma obligatii, in nume propriu sau in numele proprietarilor membri ai asociatiei de proprietari, privind interesele legate de cladire;

Dna ynocenta,este corect si legal ca membrii comitetului executiv sa-si mareasca salariile intre ei(impreuna cu cenzorul si administratorul)?Eu cred ca punctul g se refera la femeia de servici precum si la alte persoane care desfasoara activitati pt. asociatie(instalatori etc).Mai degraba este corect ce a precizat elga50.Oricum va multumesc pt. raspuns.
Mai are cineva vre-o parere legat de acest aspect?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizarea in asociatia de proprietari ContSters205948 ContSters205948 SALARIUL PRESEDINTELUI SI AL ADMINISTRATORULUI ASOCIATIEI CINE IL FACE ADUNAREA GENERALA SAU COMITETUL ASOCIATIEI.CINE ARE PUTERE SA SCHIMBE ADMINISTRATORUL ... (vezi toată discuția)
Contract civil ilegal pentru angajatii asociatiilor de proprietari? Crina70 Crina70 Buna ziua! Este adevarat ca potrivit noului Cod al muncii nu se mai pot face angajari cu contract civil in Aosociatii de proprietari ?#- (vezi toată discuția)
Trebuie sa platesc salariile de la asociatia de proprietari, daca am cerere ca nu mai locuiesc la adresa respectiva? Danuta_aga Danuta_aga in luna aprilie am facut cerere sa fiu scoasa de la cheltuielile asociatiti de proprietati( apa, curent, salubritate), motivul a fost faptul ca ne-am mutat in ... (vezi toată discuția)