avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1917 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Radiere auto primarie
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Radiere auto primarie

Cu respect.Am si eu o problema.Acum un an am cumparat un opel asta f de la o persoana si am facut act de vanzare cumparare doar...iar eu ne avand bani atunci nu am mai trecut-o pe mine si am circulat doar cu actul de vanzare cumparare...iar acum vro 3 luni m-am gandit sa o dau la alt cineva sa o vad ca am avut o problema dar eu mam gandit ca ne fiind pe numele meu si expirand contractul de vanzare cumparare am zis ca nu mai are rost sa fac contract de vanzare cumparare cu asta care iam dat-o si am dato asa cu toate actele etc.Problema e ca apar la primarie cu ea cum asi putea sa o sterg?Daca dau la un notar o declaratie pe pripria raspundere ar merge?Sau daca imi iau alta masina asi putea sa o trec in locu ei la impozit?
Cel mai recent răspuns: Florynel_Bfi , utilizator 23:03, 2 Octombrie 2012
pai deci proprietarul care este in certificat nu are nici o copie de la contractul de vanzare cumparare ...erau la mine...toate si eu nu le mai am...sunt in masina la ala...:( asi da o declaratie la notar da nuj daca se poate si daca se ia in considerare
Notarul credeti ca va elibera aceea Declaratie pe propria raspundere ca dvs, ati lasat actele la " ala"? Doar in baza unor acte va lua declaratia.

Ati gandit gresit atunci cand ati dat masina, acum singura solutie este sa il gasiti pe cel caruia iati dat masina.

Nici in instanta nu puteti merge pt ca totul se rezolva in baza unor acte, ori dvs nu aveti nimic care sa certifice ca este adevarat ceea ce spuneti, peste tot actele " vorbesc".
Ultima modificare: Marți, 2 Octombrie 2012
gmancila, utilizator
dar daca eu imi iau o alta masina ...pot sa o trec pe cea noua in locu lu aia?:(
of:( eu curand vreau a imi cumpar o alta masina...nu asi putea sa o pun la primarie in locu lu aia?si sa achit impozitul pe anu asta?
Puteti cumpara alta masina apoi trebuie sa o declarati la primarie in 30 de zile de la data dobandirii, veti plati impozit auto pentru ea dar nu in locul alteia. Veti avea de plata si pentru cea noua si pentru cea pe care ati instrainat-o.

Alte discuții în legătură

Act vanvare_cumparare auto TIBERIU K TIBERIU K Va Salut!Va rog o lamurire :am cumpatat o masina din orasul in care locuiesc am facut act vanz- cump cu proprietarul si ne-am inteles sa nu o inmatriculez pe ... (vezi toată discuția)
Contract comodat auto + certificat fiscal ? trafyctz trafyctz Buna ziua, intentionez sa vand o masina inmatriculata inainte de 2006, deci, cu taxa de timbru neplatita iar pentru a evita platirea taxei cel care o cumpara ... (vezi toată discuția)
Radierea masinii nepotu08 nepotu08 buna ziua!daca am cumparat o masina ,actele sunt la mine toate,contractul de vanzare cumparare al masini a fost facut intre tatal meu si vanzator,intre timp ... (vezi toată discuția)