avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Daca nu platesti taxa de prima inmatriculare , ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Daca nu platesti taxa de prima inmatriculare , contestatie

Daca nu platesti taxa de prima inmatriculare auto adus din germania poti sa depui contestatie si sa circuli cu auto pe nr provizoriu pana se decide solutia legala
Cel mai recent răspuns: ContSters166859 , utilizator 09:42, 20 Septembrie 2012
Da, puteti proceda la inmatricularea autoturismului pe baza unei actiuni in justitie. In ceea ce priveste utilizarea autoturismului pe durata procesului, depinde. In unele judete se reuseste realizarea acestui drept pe baza emiterii unei ordonante presedintiale, in altele nu.
Ordonanta presedintiala este o masura temporara, incuviintata de instanta daca sunt indeplinite in mod cumulativ cateva conditii, dintre care una este reprezentata de prejudiciul care ii este produs partii. Adica dvs ar trebui sa dovediti in mod clar de ce sunteti prejudiciat prin nefolosirea autoturismului. O motivare temeinica are o firma care trebuie sa utilizeze un cap tractor, sa ii spunem. Sau o persoana care depinde de masina aceea pentru a merge la serviciu si nu are la dispozitie nici un alt mijloc de transport, nici public.
Cred ca un avocat va poate indica mai clar totul, mai ales ca onorariul se constitutie ca si cheltuieli de judecata si il recuperati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietar al unui auto declarat furat rrt rrt Buna Ziua, ma confrunt cu urmatoarea problema, asupra careia va rog sa ma indrumati cu eventuale sfaturi. Speta ar fi urmatoarea: in anul 2007 am cumparat ... (vezi toată discuția)
Taxa auto mihaela daniela mihaela daniela buna dimineata!am si eu o intrebare am cumparat o masina din Germania si zilele viitoare ii voi face RaRul apoi voi incepe procedurile de inmatriculare dar nu ... (vezi toată discuția)
Autorizatie provizorie de circulatie laur007 laur007 Buna ziua, as dori sa intreb daca ma poate lamuri cineva: este legal ca la Serviciul Inmatriculari auto Botosani, la solicitarea autorizatiei provizorii de ... (vezi toată discuția)