avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale impozit
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

impozit

Buna seara,
tatal meu a divortat de mama mea cu foarte multi ani in urma;se poate afla de undeva,sau daca exista undeva o situatie centralizata,la nivel national sau numai local sau nominal(detin datele lui personale)unde sa trimit vreo cerere prin care sa mi se spuna daca acesta are vreo proprietate sau mai multe(ma gandesc la ONCPI)? Intreb si eu poate cunoasteti;ptr ca mama mea s-a gasit la adm financiara,cu o suma neachitata, rezultata dintro amenda a tatalui meu.Mentionez ca nu cunosc absolut nimic despre vreun dom al lui.Multumesc

Cel mai recent răspuns: ContSters267464 , utilizator 12:12, 11 Octombrie 2012
Incercati la [ link extern ] .
Da, la ONCPI puteti afla daca detine proprietati.
Pentru problema amenzii ce a aparut la rolul fiscal al mamei dvs., ar fi util sa faceti de urgenta o cerere catre administratia financiara (sau contestatie daca s-a emis cumva somatie de plata) prin care sa aratati ca in urma divortului pronuntat, tatal dvs. nu mai are acelasi domiciliu cu mama dvs. iar mama dvs. nu poate fi obligata la plata amenzii in cauza.
Poate domnul nu si-a schimbat cartea de identitate si a ramas cu acelasi domiciliu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort fara partaj AnaCiuperca AnaCiuperca Buna ziua, Am o intrebare cu privire la o proprietate a parintilor mei. In urma cu aproximativ 20 de ani parintii mei au divortat. In urma divortului ... (vezi toată discuția)
As dori sa ma lamureasca cineva socela socela timp de 4 ani locuiesc impreuna cu mama mea . imobilul in care locuim impreuna este proprietatea mamei si a tatalui [decedat] ,am viza de flotant [buletinul ... (vezi toată discuția)
Impozit auto restant MishP MishP Buna seara, Va solicit sfatul pentru urmatoarea situatie: Proprietarul, detinator auto, a decedat in 12.2010. Apartinatorii au mers astazi la Adm ... (vezi toată discuția)