avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2052 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot intra in concediul de crestere al copilului daca ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot intra in concediul de crestere al copilului daca sunt incadrata cu norma de 2 ore pe zi, de aproape 1 an?

Buna seara.
Sunt angajata, de aproape 5 ani la o firma care, din varii motive, m-a incadrat in munca, la inceput cu norma de 8 ore, apoi, dupa cca 2 ani, cu norma de 2 ore, si nu doreste a-mi mari norma din aceleasi varii motive, sa le spun asa...
Eu as vrea pana la sfarsitul acestui an sa raman insarcinata, si intrebarea mea este:
Pot beneficia de concediul pentru cresterea copilului in aceste conditii sau nu? Daca nu, as vrea sa stiu, va rog, conditiile in care as putea, sau ce as putea face pentru a-mi determina firma angajatoare sa ma incadreze inapoi cu norma de 8 ore pe zi?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:37, 21 Septembrie 2012
Puteti beneficia de indemnizatie pentru CCC si daca aveti program de lucru mai mic de 8 ore pe zi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj ,angajare,concediu prenatal crysstyle crysstyle Sunt insarcinata in 5 luni,in luna nov-dec trb sa nasc.In primele 2 luni de sarcina am beneficiat de indemnizatie crestere copil (cc1),apoi 2 luni jumate am ... (vezi toată discuția)
Cum ar fi mai bine in cazul ccc: sa intru in somaj sau sa raman angajata? alinadrapa alinadrapa Situatia mea sta in felul urmator: Sunt angajata la o firma cu 2 ore/zi si un salariu lunar de 250 lei brut din 28 februarie 2011. De la 31 mai sunt angajata ... (vezi toată discuția)
Concediu fără plată Gunache Ana Maria Gunache Ana Maria Bună ziua, lucrez la o firma cu o normă de 8 ore și la o alta firma cu o normă de 2 ore cu contracte pe perioada nedeterminata. Sunt însărcinată și am ... (vezi toată discuția)