avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... calatoria unui minor inspre Romania
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

calatoria unui minor inspre Romania

Ma intereseaza daca minorul de aproape 18 ani poate sa calatoareasca fara parinti inapoi spre casa, adica din Anglia spre Romania.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 22:14, 20 Septembrie 2012
Niciun minor nu poate ss calatoreasca singur.
Daca minorul este insotit de o alta persoana majora poate sa calatoreasca fara parinti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc o solutie care ma poate ajuta va rog Anghelescu Diana Ioana Anghelescu Diana Ioana Buna, ma numesc Diana, vreau sa aflu cum pot pleca cu prietenul meu in Anglia legal (am 16 ani iar el 20), am incercat sa plec cu procura pe numele lui, dar ... (vezi toată discuția)
Minor de 16 ani poate calatori singur in strainatate? axa7070 axa7070 buna , poate calatorii singur in stainatate un minor de 16 ani? Problema mea este cred destul de des intalnita . Ambii parinti sunt plecati la munca in ... (vezi toată discuția)
Calatorie cu avionul DanielP DanielP Buna ziua, Am un nepot de 12 ani care doreste sa calatoareasca cu avionul de la Bologna la Bucuresti insotit de fratele lui de 20 ani. Intrebarea mea este, ce ... (vezi toată discuția)