Buna ziua.Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema:dupa un indelungat proces cu o firma de electricitate , am castigat ,in final,dreptul de refacere a instalatiei electrice si implicit de furnizare a energiei.Acum ,fiind o Hotarare cu titlu executoriu ,domnii reprezentanti ai acestei societati s au prezentat la imobilul respectiv cautand o solutie pentru amplasarea firidei in regim securizat.Se pare ca solutia gasita ar fi sa mi decupeze o firida in gard,solutie care nu mi convine deloc.........Intrbare:trebuie sa accept solutia propusa ?poate fi amplasata firida si pe stalp?se pot gasi alte solutii?e obligatoriu cum vor ei?
X-(
Din păcate, nu cred că se poate da un sfat cu privire la întrebarea dvs, deoarece depinde exclusiv de situația dvs specifică, pe care nu o cunoaște nimeni, în afară de părțile implicate. Înțeleg că nu vă legați de specte privind neexecutarea unei hotărâri, ci de o soluției tehnică.
Apelați la un expert pentru a îi arăta posibilitățile de refacere a instalației.
Multumesc de raspuns.Da,e vorba de solutia tehnica gasita............cea mai simpla pt partea adversa,pe care nu o pot accepta din varii motive(in eventualitatea constructiei unui garaj)care ar duce inevitabil la obtinerea a zeci de alte aprobari .....de aceea as fi fost interesata de drepturile care le am .totusi dreptul proprietatii se exclude?ar putea cel putin sa mi se ceara parerea..