avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Punerea in aplicare a sentintei unui proces civil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Punerea in aplicare a sentintei unui proces civil

Buna ziua.Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema:dupa un indelungat proces cu o firma de electricitate , am castigat ,in final,dreptul de refacere a instalatiei electrice si implicit de furnizare a energiei.Acum ,fiind o Hotarare cu titlu executoriu ,domnii reprezentanti ai acestei societati s au prezentat la imobilul respectiv cautand o solutie pentru amplasarea firidei in regim securizat.Se pare ca solutia gasita ar fi sa mi decupeze o firida in gard,solutie care nu mi convine deloc.........Intrbare:trebuie sa accept solutia propusa ?poate fi amplasata firida si pe stalp?se pot gasi alte solutii?e obligatoriu cum vor ei?
X-(
Cel mai recent răspuns: ghitoi , utilizator 16:42, 21 Septembrie 2012
Stimat forumist,

Din păcate, nu cred că se poate da un sfat cu privire la întrebarea dvs, deoarece depinde exclusiv de situația dvs specifică, pe care nu o cunoaște nimeni, în afară de părțile implicate. Înțeleg că nu vă legați de specte privind neexecutarea unei hotărâri, ci de o soluției tehnică.

Apelați la un expert pentru a îi arăta posibilitățile de refacere a instalației.

Cu stimă.
Multumesc de raspuns.Da,e vorba de solutia tehnica gasita............cea mai simpla pt partea adversa,pe care nu o pot accepta din varii motive(in eventualitatea constructiei unui garaj)care ar duce inevitabil la obtinerea a zeci de alte aprobari .....de aceea as fi fost interesata de drepturile care le am .totusi dreptul proprietatii se exclude?ar putea cel putin sa mi se ceara parerea..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cablu electric si stalp pe proprietatea personala libra_oradea libra_oradea Detin un teren la tara. Una din laturile terenului a fost pana recent delimitata de strada printr-un gard viu, deci limita de proprietate nu era foarte ... (vezi toată discuția)
Stalpi curent pe teren privat leorot leorot Buna seara, Detin un teren la tara si pe un sfert din el, la strada, se afla 3 stalpi de inalta tensiune si 2 transformatoare. integral pe terenul meu. sunt ... (vezi toată discuția)
Stalp de inalta tensiune pe proprietatea mea alexandraz alexandraz Buna ziua! Va rog sa ma ajutati! Pe proprietatea mea de la tara exista un stalp de inalta tensiune(ma refer la un stalp care transporta sute de mii de ... (vezi toată discuția)