avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... PROCES VERBAL DE CONTRAVENTIE
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

PROCES VERBAL DE CONTRAVENTIE

BUNA ZIUA
Am primit spre luare în debit la o primărie de comună, un proces-verbal de contravenţie, cu numele gresit .Am trimis PV înapoi la autoritatea care l-a emis cu mentiunea că persoana cu numele respectiv nu există în evidenţele noastre.După aproximativ o lună am primit înapoi PV însotit de o fişă privind CNP-ul. Dar pv. a rămas tot cu numele greşit, iar în adresa de înaintare nu face referire la nume, numai la cnp-ul persoanei contraveniente.La art 17 din OG 2/2001 ,, Lipsa numelui şi prenumelui atrage nulitatea PV.,, dar aici este nume , dar greşit Intrebarea mea este cum sa iau în debit PV , daca se ajunge la poprire sau muncă în folosul comunităţii(amenda este la Legea 61) , pe pv am alt nume la fel şi în adresa de inaintare primita de la autoritatea care l-a emis.
Vă multumesc.

Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 12:56, 21 Septembrie 2012
trimiteti inapoi pv si aratati ca CNP si numele contravenientului nu se potrivesc si pe cale de consecinta, pv este nul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numele completat gresit in pv hmu Alin hmu Alin Am luat o amenda pentru depasirea vitezei dar cand sa o platesc am vazut ca in PV agentul mi-a gresit prenumele in loc sa il treaca pe al meu l-a trecut pe cel ... (vezi toată discuția)
Proces verbal cnp gresit richy richy Buna seara, Am primit o amenda pentru traversare neregulamentara ca si pieton dar dupa ce am recitit procesul verbal am observat ca CNP-ul este scris gresit ... (vezi toată discuția)
Proces verbal intocmit cu greseli srbdorin srbdorin Buna ziua. Doresc sa ma ajutati cu cateva detalii despre un proces verbal intocmit gresit de catre agentul de politie. Precizez ca acesta este intocmit ... (vezi toată discuția)