avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... facturi telefonie mobila neachitate,firma cesionata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

facturi telefonie mobila neachitate,firma cesionata

Sunt niste abonamente neachitate,pe care le-a preluat o firma de recuperare si imi trimit somatii de plata,mentionez ca firma este cesionata eu nemaifiind administrator,am trimis firmelor de telefonie mobila copii dupa acte cu noul administrator dar tot mie imi vin somatiile. Ce pot sa fac? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: stefania84 , utilizator 21:14, 21 Septembrie 2012
cat timp a trecut de la ultima factura neachitata?
abonamenetele sunt pe firma sau pe persoana fizica?
Sunt pe fima,iar la momentul cesionarii nu erau platite,cesiunea sa finalizat in aprilie,si vin pe fostul administrator,adica pe mine.Multumesc pentru mes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesionarea datoriei? andreee andreee Buna ziua ,am si eu nevoie de un raspuns. O prietena a avut un abonament la [firma de telefonie], din unele motive nu a mai platit.Dupa un timp a fost ... (vezi toată discuția)
Raspunderea fostului administrator carmela1 carmela1 Buna ziua, Am fost unic asociat intr-o S.C., calitate in care am facut un contract cu o firma de telefonie mobila (Cosmote) in urma caruia am achizitionat ... (vezi toată discuția)
Datorie cesionata catre societate recuperari creante delia0286 delia0286 acum cativa ani(in 2006,2007 nu retin exact)am avut 2 abonamente concomitente la [FURNIZOR] incheiate pt o perioada de 2 ani.dupa aproximativ 1 an nu am mai ... (vezi toată discuția)