avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Ce se intampla cu hard-disk-ul dupa incheierea ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Ce se intampla cu hard-disk-ul dupa incheierea procesului?

Buna ziua.
In cazul unui proces incheiat cu o sentinta definitiva ce se intampla cu un hard-disk care a reprezentat o proba in acel proces?
A) Ramane in custodia organelor statului si daca da pentru cat timp?
B) Il ia cineva din politie si il foloseste?
C) Pot face o cerere sa mi se returneze?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: n53 , utilizator 00:08, 25 Septembrie 2012
1) depinde de cina a administrat ca probă în instanță hard-disk-ul;
2) acesta NU poate fi ”cusut” la dosar și nici poliția nu are drept de a-l reține, depozita ori folosi, nici instanța nu are depozit în acest sens ;
3) proprietarul poate formula și depune o cerere de returnare, dacă acesta nu a fost confiscat, dacă DA, atunci nu mai aparține proprietarului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla cu hard-disk-ul dupa incheierea procesului? prometeu3 prometeu3 Buna ziua. In cazul unui proces incheiat cu o sentinta definitiva ce se intampla cu un hard-disk care a reprezentat o proba in acel proces? A) Ramane in ... (vezi toată discuția)
Recuperare bunuri confiscate dupa pedeapsa Raaazvy Raaazvy Buna ziua. Am fost condamnat la pedeapsa cu inchisoare de 2 ani cu suspendare. In cursul procesului mi s-au retinut un telefon,un hard disk si un stick. S-a ... (vezi toată discuția)
Recuperare poze de pe hard disk confiscat la perchezitie spidey89 spidey89 Buna ziua, In 2009 mi s-a facut o perchezitie domiciliara de catre DIICOT Bucuresti pe motivul unei infractiuni informatice, de unde mi s-au ridicat mai multe ... (vezi toată discuția)