avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... prestare activitate pentru angajator strain
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

prestare activitate pentru angajator strain

Buna ziua, o intrebare l o situatie concreta. Unui cetatean roman cu domiciliul in tara, i s-a oferit posibilitatea de a colabora cu o firma care are sediul in Austria. Activitatea se va desfasura in Romania nu este nevoie de schimbarea domiciliului, este vorba oarecum de activitate de consultanta. Care este modalitatea efectiva de a realiza aceasta colaborare. Persoana in sine este angajata aici in Romania.
Cum ar fi rentabil, pentru ca firma respectiva sa isi poata deduce suma platita cetateanului roman- adica a primi un document ca dovada a plati sumei pentur activitatea depusa.
persoana in cauza ar trebui sa-si faca PFA, sau II sau SRL sau ar fi mai avantajos sa fie angajata la firma in strainatate? Cum este cu veniturile obtinute din strainatate?
Multumesc de rapsunsuri.

Alte discuții în legătură

Contract de colaborare strainatate LucaSLA LucaSLA Buna ziua! Intrebarea mea este legata de contractul de colaborare , in viitorul apropiat urmeaza sa inchei un contract de colaborare cu o firma din strainatate ... (vezi toată discuția)
Angajarea unei persoane rezidente in romania de catre o firma din ue mihai_ionescu mihai_ionescu Buna ziua, as dori sa stiu daca pot fi angajat de catre o firma din afara (stat membru UE) fara a parasi insa tara (jobul se va desfasura pe internet). Firma ... (vezi toată discuția)
Ce tip de firma urban urban Sunt in situatia de a-mi face o noua firma pentru a incasa banii de la un client. Cum marja de profit este mare (sunt servicii de consultanta) incerc sa-mi dau ... (vezi toată discuția)