avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale schimbare sediu societate suspendata
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

schimbare sediu societate suspendata

Buna ziua!

Am o intrebare: exista vreo interdictie/ conditie speciala in cazul schimbarii sediului unei societati care este suspendata? Dar in cazul cesiunii de parti sociale ale unei asemenea societati?

Va multumesc anticipat pt raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: Boncu Constantin , Avocat 23:29, 25 Ianuarie 2009
Buna ziua,

faptul ca o societate are activitatea suspendata nu determina impiedicarea cesiunii partilor sale sociale sau imposibilitatea schimbarii sediului.

av. Boncu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitate suspendata choco choco Am un SRL impreuna cu un asociat strain ( cu care nu mai tin legatura), firma are momentan activitatea suspendata si de fapt nu am avut activitate deloc. Am ... (vezi toată discuția)
Doua mentiuni simultan la orc ? calin_andrei calin_andrei Buna seara, Aud ca nu este posibil sa se opereze simultan doua mentiuni la Oficiul Reg. Comertului pentru aceeasi soc. comerciala. In speta o cesiune de ... (vezi toată discuția)
Cesionare actiuni daniela2500 daniela2500 am fost la avocat si am facut uncontract de cesiune parti sociale catre asociata mea si care atentie avocata unde am fostnu si-a pus stampila nu stiu cum o ... (vezi toată discuția)