avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... INCALCARE CLAUZA DE COFIDETIALITATE !
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

INCALCARE CLAUZA DE COFIDETIALITATE !

BUNA ZIUA ,
IMI POATE SPUNE CINEVA CE INSEAMNA MAI PRECIS STIPULAREA INTR-UN CONTRACT DE CONFIDENTIALITATE CA , CITEZ : " SALARIATUL SE OBLIGA SA NU DEZVALUIE NICI UNEI PERSOANE FIZICE SAU JURIDICE SAU , IN GENERAL , TERTILOR FATA DE CONTRACTUL INDIVIDUAL DE MUNCA IDENTITATEA SI SAU DATELE PERSONALE ALE FOSTILOR , PREZENTILOR SAU POTENTIALILOR CLIENTI AI ANGAJATORULUI , IDENTITATE SI SAU DATE PESONALE "
MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:58, 23 Septembrie 2012
De fapt este un copy-paste al acestui articol ..
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauza de confidentialitate Danny84 Danny84 Buna seara. As dori sa stiu conform noilor reglementari, in ceea ce priveste clauza de neconcurenta si de confidentialitate, care este obligatia ... (vezi toată discuția)
Semnare contract confidentialitate pe termen nelimitat alexandrubirtoc alexandrubirtoc Buna seara. Mi se cere la firma la care lucrez sa semnez un contract de confidentialitate VALABIL PE TERMEN NELIMITAT. (toata viata) In cazul in care este ... (vezi toată discuția)
Incalcare clauza de confidentialitate camiha camiha Buna ziua, Imi puteti spune daca pentru a actiona in instanta [b]un fost salariat[/b]( contractul a incetat de un an de zile) pentru incalcarea clauzei de ... (vezi toată discuția)