avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Nora nu are acte de proprietate, nici mostenitori se ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Nora nu are acte de proprietate, nici mostenitori se recasatoreste si baga chiriasi in casa bunicii mele.

Mama mea a avut un frate care a decedat el a fost casatorit dar nu au avut nici un mostenitor ,fratele impreuna cu sotia lui au locuit in casa bunicilor si nu au avut nici un act de proprietate pe numele lor ci fiind proprietatea bunicilor.Dupa moartea fratelui mamei sotia lui a mai locuit o perioada dupa care s-a recasatorit si a plecat din imobil sa fie vreo 13 ani in acest timp nu s-a dezbatut mostenirea nu s-a facut absolut nimic la aceea proprietate, acum vrea ca in acea proprietate sa bage chiriasi.Ce drepturi are mama mea asupra acelei proprietati fiind practic casa mamei ei''bunica mea'' care nici ea nu mai traieste si daca poate baga chiriasi fara acordul mamei mele?
Cel mai recent răspuns: n53 , utilizator 22:40, 22 Septembrie 2012
sa facă urgent dezbaterea succesorală.NU are drept de a închiria deoarece NU are calitate de proprietar, mandatar, uzufructuar etc
sa faca urgent dezbaterea succeiunii prin instanta
Multumesc frumos pentru raspunsuri si cam cat din proprietate i-ar reveni norei tinand cont ca mama mea mai are 3 frati si mai sunt si frati vitregi,mai sunt si terenuri din mostenire pe care nu s-a dezbatut succesiunea. Multumesc anticipat!
haideți să clarificăm situația, altfel : dvs. ne furnizați informații incomplete și cu părți ”nevăzute”, noi încercăm să vă ajutăm potrivit postării dvs., cum primiți un răspuns ne creați o altă situație, noi trebuie/suntem nevoiți a ne retracta răspunsurile și etc etc.Reveniți cu alte informații și la sfârșit iese ceva demn de Caragiale.Referindu-mă la mine, personal, nu doresc nici să acord un ajutor în informații contradictorii, neconforme cu realitatea nici să-mi pierd timpul în zadar (timpul nostru e limitat și mulți dintre noi răspund de pe laptop între 2 procese la instanță, ori noapte târziu din timpul nostru liber ori de odihnă) și să fiu cumva acuzat de dvs. ori de către distinșii mei colegi pe acest forum de prostie, ca să mă exprim mai pe românește.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As dori si eu un raspuns va rog frumos legat de o mostenire roxana_roxxana roxana_roxxana Am si eu o intrebare si as dori daca se poate un raspuns. Parintii mamei mele au murit, si a ramas in locul unde a locuit bunica mea o matusa, in curte acolo ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, bunicul meu din partea mamei a decedat inainte de ... iarna2015 iarna2015 Buna ziua, Bunicul meu din partea mamei a decedat inainte de 1990.Mama si fratii sai (unul dintre ei este decedat) doresc sa dezbata mostenirea lasata de ... (vezi toată discuția)
Succesiune loriel loriel Bunicul din partea mamei a decedat in 1998, insa bunica si parintii mei nu au facut succesiune. In 2007 a decedat si mama mea si inca nu am facut succesiune ... (vezi toată discuția)