avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie somaj

In cazul in care administratora firmei la care lucrez a fost arestata, iar magazinul este sigilat, eu pot intra in somaj? Ce pot face daca in aceasta perioada eu nu mai primesc bani si sunt fortat sa-mi dau demisia? Mentionez ca am peste 10 ani in munca cu intreruperi, in ultimele 24 luni am lucrat 19 luni, iar la ultimul loc de munca fac 12 luni peste 10 zile. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: bibistoc , utilizator 18:45, 22 Septembrie 2012
ok. Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj Floca Teodora Floca Teodora Am fost angajata timp de 12 luni la o societate dupa care am convenit impreuna cu angajatorul ca imi va desface contractul de munca acordandu mi somajul. ... (vezi toată discuția)
Mi-am dat demisia robertus2 robertus2 Am fost dimineata la locul de munca si mi-am scris demisia, am vorbit cu sefa de raion a spus ca sa imi scriu demisia si sa o las pe birou, i-am spus ca numai ... (vezi toată discuția)
Carnet de munca - vechime in munca Qwerty2010 Qwerty2010 Sunt angajat la o firma din iulie 2008, acesta fiind primul meu job. Nu mi-au facut carte de munca, doar am semnat un contract individual de munca. ... (vezi toată discuția)