avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recuperare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recuperare teren

pot recupera un teren donat unei persoane pe baza unei coli de hartie scrisa de mana cu martori ,numai la primarie.Persoana a platit impozit in jur de 60 de ani,martorii sunt morti.Nu are titlu pe teren sau alt document, as vrea sa stiu daca ii pot lua terenul inapoi si cum? va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Alexandrina Mihai , 18:25, 23 Septembrie 2012
In mod normal NU. Daca persoana respectiva a primit donatia si mai mult a platit impozit, este proprietar pe acel teren. Puteti sa il luati inapoi numai in baza unui act de vanzare-cumparare, a unei donatii etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu teren intravilan t_marian83 t_marian83 In 1991 am achizitionat un teren intravilan de la o persoana pe baza unei chitante de mana si in prezenta a 3 martori. Din acel an folosesc terenul si platesc ... (vezi toată discuția)
Teren care nu a fost vandut prin notariat stafy stafy Buna ziua,va rog sa explicati cum ar trebui procedat in cazul unei succesiuni la o casa(decesul a avut loc in octombrie 2018) si cei 1000mp aferenti,daca 20mp ... (vezi toată discuția)
Teren cu probleme ioan66 ioan66 De curand, am cumparat un teren intravilan, intabulat, pentru a-mi construi o locuinta. Actele le-am facut la notariat, sunt intabulat in cartea funciara, ... (vezi toată discuția)