avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Conventie civila
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Conventie civila

Un jurist se poate angaja in cadrul unei societati cu conventie civila? Aceasta conventie poate fi incheiata pe o perioada determinata, pentru rezolvarea unei anumite situatii? Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:31, 22 Septembrie 2012
Nu. Consilierul juridic isi desfasoara activitatea in temeiul legii nr. 514 din 2003 care prevede ca un consilierul juridic poate sa fie numit in functie sau angajat in munca, in conditiile legii. Consilierul juridic numit în funcţie are statutul funcţionarului, potrivit funcţiei şi categoriei acesteia.
Poate rezolva anumite situatii din cadrul unei societati in temeiul unui contract de munca incheiat pe perioada determinata, cu timp complet sau partial de munca.


Sau poate incheia un contract de mandat cu acea societate ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un consilier juridic poate acorda consultanta unei sc in baza unei conventii civile? doinytza doinytza Un consilier juridic poate sau nu sa incheie conventie civila cu o societate comerciala pentru a-i acorda acesteia consultanta juridica?Am auzit diverse ... (vezi toată discuția)
Contract nac nac Buna ziua! Se poate incheia un contract de colaborare sau de prestari servicii intre o primarie si un jurist (consilier juridic)? Multumesc! (vezi toată discuția)
Pot incheia contract de conventie civila? marylenacr marylenacr Buna ziua, Se poate ca firma x sa incheie un contract de conventie civila cu o persoana fizica, Y, pentru consultanta juridica? Y este consilier juridic. Ce ... (vezi toată discuția)