avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2032 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... cum as putea sa recuperez ?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

cum as putea sa recuperez ?

am avut 2 masini si fostul sot le-a vandut fara voia mea nu am semnat nici un contrac de vanzare, imi promoitea ca o sa-mi cumpere una in schimbul celor 2 masini dar nu sa intamplat, mi-a luat dosarul cu actele de la masini cu contractele de vanzare ale masinilor semnate de el si nu de mine ,cu una sunt inregistrata la primarie pt ca nu am putut face radierea.
Cel mai recent răspuns: George-Dorian Tanasescu , Executor judecatoresc 20:30, 22 Septembrie 2012
aveti actiunea de divort si de partaj solutionata? .
divortul a fost de comun acord 9.01.2012. ne mai avand nimic de impartit,el a instainat toate bunurile chiar si un plat de pamant dobandit in timpul casatoriei
daca este asa cum spuneti dvs vanzarea este nula
iar actiunea pe care dvs trebuie sa o depuneti in instanta - actiune constatare nulitate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibil partaj ContSters419284 ContSters419284 buna ziua, Ma poate sfatui cineva cu privire la o prblema de partaj? am divortat dar nu am facut partajul iar fosta sotie a vandut autovehiculul pe care l-am ... (vezi toată discuția)
Vanzarea bunurilor comune dintr-o casatorie intrebatorul_g intrebatorul_g am o cunostinta care vrea sa divorteze. In timpul casatoriei s-au cumparat mai multe bunuri printre care si o masina. De curand sotul a vandut masina, care ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am si eu o intrebare. am vandut bunurile dobandite ... Dancapitandeplai Dancapitandeplai Buna ziua. Am si eu o intrebare. Am vandut bunurile dobandite in timpul casatoriei dupa divortul la notar fara sa facem partaj. Ce pretentii mai poate avea ... (vezi toată discuția)