avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua. Am si eu o intrebare. Am vandut bunurile ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua. Am si eu o intrebare. Am vandut bunurile dobandite ...

Buna ziua.
Am si eu o intrebare. Am vandut bunurile dobandite in timpul casatoriei dupa divortul la notar fara sa facem partaj.
Ce pretentii mai poate avea fosta sotie ulterior?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 08:54, 29 Iulie 2023
Ati vandut si ati împărțit banii sau ati vandut bunuri si v-ati insusit banii?
Fosta soție are dreptul la 1/2 din banii pe care i-ați încasat. Aceasta poate să formuleze o acțiune de partaj prin care să ceară instanței obligarea dvs la restituirea acelor bani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj masina rickylaura rickylaura Am divortat de curand, iar in mai 2010 hotararea de divort a devenit definitiva. Am cazut de acord cu fost sotie sa partajam bunurile la notar. Printre altele ... (vezi toată discuția)
Dupa 5 ani de la divort vasilepop vasilepop Inainte cu 5 zile de casatorie mama mea mi a facut procura notarial precum pot sa vand in numele ei apartamentu proprietate care l avea, eu fiind unicul ... (vezi toată discuția)
Partaj dupa 3 ani in urma unui divort de comun acord robert_mihai robert_mihai Buna ziua!....Recunosc ca am urmarit cu interes toate discutiile postate pe forum legate de partaj si proceduri dar intrucat ma identific doar partial cu unele ... (vezi toată discuția)