avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cum obtin un atestat profesional
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cum obtin un atestat profesional

buna ziua,
cum pot obtine un certificat de calificare sau atestat ca operator dispecer monitorizari si aparate de control ? Mentionez ca am o vechime ca sef de dispecerat si operator dispecer de 15 ani iar in orasul meu nu exista nici o firma care sa elibereze un asemenea atestat deci nu exista nici o firma care sa efecueze cursuri de calificare in acest domeniu.
Daca imi puteti da un ssfat in acest sens, deoarece in orasul unde locuiesc nu sunt decat cateva persoane cu asemenea vechime. Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:13, 22 Septembrie 2012
Mergeti la ANOJFM, ei ar trebuie sa aiba informatiile necesare.
Vedeti daca va ajuta acest link
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum obtin atestat de agent de paza bucur mihaela bucur mihaela Am lucrat 9 ani in jandarmerie si am obtinut adeverinta care atesta acest lucru. In cazul meu, cum obtin atestatul de agent de paza , pe care l cer majoritatea ... (vezi toată discuția)
Președintele asociației de locatari are dreptul la remunerare?poate ... Cuc Maria Cuc Maria Președintele Asociației de locatari are dreptul la remunerare?Poate face pe administratorul(care știu că trebuie să facă niște cursuri)? (vezi toată discuția)
Nelamurire arinna arinna Dar daca fac o pfa trebuie sa am calificare sau un atestat pt facut curatenie si nu prea se gaseste sa faci asa ceva? (vezi toată discuția)