avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare persoana cu handicap
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare persoana cu handicap

Buna ziua! Sunt o persoana cu handicap accentuat. Raman cu gradul de handicap accentuat si dupa ce ma angajez undeva?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 18:46, 22 Septembrie 2012
Desigur, ca ramaneti cu gradul de dizabilitate, ramaneti si cu indemnizatia de 234 lei si cu gratuitatea la transportul in comun si cu scutirea de la plata impozitului pe imobilul de domiciliu si in plus sunteti scutit la plata impozitului pe venit de 16%, deci veti primi cu 16% mai mult decat o persoana platita la fel ca dvs, pe brut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit persoane cu handicap Remus-Ionut Remus-Ionut as dori sa stiu de ce scutiri pot beneficia si mai exact am inteles ca pot beneficia de o scutire la lumina.Mentionez ca am un handicap grav si deja beneficiez ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de boala si indemnizatie de insotitor vasilica_onofrei vasilica_onofrei buna ziua! tatalui meu i s-a stabilit un grad de handicap 2 cu insotitor. el este inca in campul muncii. va rog sa-mi spuneti ce drepturi are. poate lua ... (vezi toată discuția)
Certificat de incadrare in grad de handicap accentuat - plata indemnizatiei, pensie nistorsofia nistorsofia Buna ziua!, ma aflu in pensie anticipata partiala din data de 03. 01. 2011 . Tot anul acesta, ( nestiind dinaintea datei de 03.01. 2011 caci boala de care ... (vezi toată discuția)