avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... vreau sa obtin atestat agent paza
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

vreau sa obtin atestat agent paza

cum pot obtine atestatul de agent paza cat mai urgent?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:16, 4 Noiembrie 2023
Persoana care urmează să îndeplinească atribuții de pază sau protecție trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiții:
a) să fie cetățean român sau cetățean al unuia dintre statele membre ale Uniunii Europene ori ale Spațiului Economic European și să aibă vârsta de cel puțin 18 ani;
b) să fie apt medical pentru exercitarea funcției;
c) să nu aibă antecedente penale pentru infracțiuni săvârșite cu intenție;
...

Furnizorul de formare profesională are obligația de a aproba înscrierea la cursurile de calificare profesională doar a persoanelor care fac dovada îndeplinirii condițiilor prevăzute mai sus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum obtin atestat de agent de paza bucur mihaela bucur mihaela Am lucrat 9 ani in jandarmerie si am obtinut adeverinta care atesta acest lucru. In cazul meu, cum obtin atestatul de agent de paza , pe care l cer majoritatea ... (vezi toată discuția)
Curs de calificare agent paza razvancococi razvancococi in anul 2002 am lucrat ca agent de paza la o firma din bucuresti unde am facut scolarizarea si am obtinut 'Certificat de absolvire a cursului de calificare' ... (vezi toată discuția)
Diferenta dintre paznic si agent de paza mama33 mama33 Buna!..am si eu o intrebare: Daca am doar 9 clase pot sa urmez cursurile de calificare ca agent de paza?...acum sunt in somaj.:( Multumesc! (vezi toată discuția)