avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... neplata abonament telefonie mobila
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

neplata abonament telefonie mobila

buna ziua!..am si eu o problema..acum ceva timp mi am facut un abonament la vodafone..si ultima factura venita nu am putut sa o platesc..in valoare de 300 ron...acum mi a venit scriosoare de la o firma de creanta precum k am de platit 1000 ron...si in caz k nu o platesc va aplica executarea silita....dar avand in vedere k eu nu am nicio proprietate pe numele meu..acest lucru este posibil?si mentionez ca sunt eleva si am 18 ani..multumesc
Cel mai recent răspuns: nicole_b , utilizator 22:57, 22 Ianuarie 2009
Buna ziua,

numai dc in contract se prevede expres, penalitatile pot depasi suma asupra carora se aplica.
Dc nu aveti proprietati si venituri nu va pot face nimic . Ignora-i.

av. Boncu
dupa cit timp de la neplata facturii ai primit instiintarea?
am primit instiintarea dupa 2 luni

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare creante!!!!! rheea23 rheea23 .acum 2 ani mi.am facut un abonament la [furnizor telefonie],toate bune si frumoase pana anul trecut in lna iulie cand nu am mai putut sa plates deoarece mama ... (vezi toată discuția)
Societate recuperari creante vs. societate telefonie mobila onutza_78 onutza_78 Am avut un abonament la Vodafone, pe care l-am inchis sunand la relatii cu clientii si cerand intreruperea acestuia in anul 2005.Din cauza unei neintelegeri, ... (vezi toată discuția)
Abonamente telefonice everidd everidd Buna ziua acum un an sau doi am fost abordată telefonic de către un operator Vodafone. Nu aveam abonament era o cartela simpla care o reincarcam lunar dar ... (vezi toată discuția)