Am o amica amarita, locuieste singura si are un vecin interlop care o face mereu de ris in bloc. Ieri imi povesteste ca era in fata blocului cu cainele ei si ca golanul a iesit la balcon, la etajul 11 si a inceput sa tipe ca ea i-a zgariat masina, ca i-a pus nu stiu ce pe masina, ca cheama el politia...Minciuni, numai minciuni cu scop sa o defaimeze in bloc.
Acelasi vecin a lovit-o acum ceva vreme sustinind ca ea a facut nu stiu ce, minciuni. A facut plingere, a avut certficat medicol legal insa nu a avut zile de ingrijiri medicale si nu a patit golanul nimic.
Alta data i-a pus o pisica moarta la usa.
Alta data a pus la avizier minciuni despre ea. Imprastie prin bloc minciuni la adresa ei dar faza de ieri, (a facut-o "nenorocita" urlind de la balcon de au iesit oamenii la geamuri) a intrecut orice limita.
Vecinii nu se baga sa fie martori, le e teama de el, ea sta singura si situatia e cam grea. El de fapt o uraste pentru ca ea a descoperit cu ce se ocupa, e un pericol pentru el, restul lumii nu stie. El fura curent si face multe altele... dar nu e niciodata prins.
Va multumesc daca imi dati un sfat.
Va multumesc oricum pentru ca ati citit.
Pai o solutie ar fi sa faca un denunt la politie pt infractiunea de furt de electricitate si altele. Ori o plangere pt infractiunea de calomnie prev in art. 206 Cp.
Caz penal
cercetasa
-Anul trecut in mai 2008 in fata blocului in care locuiesc a avut loc o bataie intre vecinul meu si cumnatul meu.
-Motivul a fost urmatorul:-vecinul si a ... (vezi toată discuția)