avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Extindere casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Extindere casa

Buna ziua
Am o nelamurire referitor la extinderea casei.
Parintii mei sunt proprietari ai unei case, eu as dori sa construiesc deasupra inca 3 camere cu toate cele necesare. Care este modalitatea prin care eu, legal pot deveni proprietar al partii extinse a casei, deci doar asupra noii constructii?De ce am pus aceasta intrebare? Pt ca noi suntem 3 surori si deci cand se va facesuccesiunea si casa veche va trebui sa fie evaluata va fi impartita la 3.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters191238 , utilizator 10:11, 24 Septembrie 2012
Buna ziua,
Este o complicatie in primul rand din punct de vedere al proprietatii.
Daca parintii sunt in viata trebuie acordul lor autentic prin notariat.
Prin realizare constructiei ve-ti deveni automat ,,proprietar'' in indiviziune pe terenul de sub casa.
De ce nu incercati sa cumparati si apoi sa construiti?
Mult succes.
Marin Baescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extindere constructie fara acte ! D_F D_F Buna seara, Am urmatoarea situatie: - In urma cu 15 ani am construit un garaj in curtea casei parintesti.Pt a putea obtine autorizatia de constructie, tata ... (vezi toată discuția)
Impartire bunuri familiale,rog ajutor ! george 5 george 5 Va salut !Va prezint urmatoarea situatie:parintii nostrii vor sa imparta casa parinteasca ,trecand-o pe numele meu si al surorii mele.Casa este formata din 4 ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune mihaela_let mihaela_let Buna ziua Nu am mai scris de aproximativ 1 an pe acest forum, dar am incercat sa urmaresc pe cat se poate subiectele care ma interesau. Insa nu am reusit sa ... (vezi toată discuția)