avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere a copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere a copilului

Buna ziua.

Au intervenit modificari privind legislatia ce reglementeaza concediul prenatal, de lauzie si de cvrestere a copilului?M-ar interesa plafonul minim al indemnizatiei de crestere a copilului daca este de 600 lei +200 alocatia copilului.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: panteraroz26 , utilizator 10:06, 26 Octombrie 2012
1. Indiferent pentru ce varianta de CCC optati (pana la varsta de 1 an sau 2 ani a copilului) indemnizatia minima este de 600 lei.

2. Alocatia de stat pentru copii se plateste separat si este de 200 lei pana implineste copilul 2 ani si de 42 de lei pana acesta implineste 18 ani.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccc in cazul nasterilor suprapuse melcsy melcsy Buna ziua. situatia in care persoana care se afla cu primul copil in perioada de concediu si indemnizatie pentru cresterea copilului in baza OUG nr. ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copii adaaida adaaida Am sarcina gemelara si as dori sa imi spuneti ce drepturi banesti am dupa nastere daca raman cu copii 1 an acasa sau daca raman 2 ani. Am inteles ca sunt ... (vezi toată discuția)
Sarcina THEODORA30 THEODORA30 Buna seara as dori sa stiu cat timp inainte trebuie sa lucrezi cu forme legale sa poti beneficia de ajutorul de la stat pentru copil 200ron stiu ca sunt ai ... (vezi toată discuția)