avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Despre divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Despre divort

Buna seara,
Am sa va relatez pe scurt situatia: prietena mea a fost casatorita timp de 15 ani ( cu aproximatie ), casatorie din care a rezultat doi copii. Anii au trecut, el paraste locuinta conjugala si pleaca in strainatate definitiv. Dupa un timp doreste sa divorteze de prietena mea, isi angajeaza un avocat pe care il deleaga in a face toate demersurile de divort. Pentru ca prietena mea nu era in tara la momentul respectiv, ea nu se prezinta si se pronunta hotararea de divort. Pana aici nimic grav, numai ca in hotararea care a primit-o acasa scrie negru pe alb ca din acea casatorie nu a rezultat nici un copil si ca separarea a fost de comun acord si ca nu sunt bunuri de impartit. Intrebarile mele sunt: cu acesti doi copii cum ramane?
chiar nu verifica nimeni cele declarate de un avocat?, vor fi afectati legal in timp acesti copii?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: C.Daniela , utilizator 21:09, 25 Septembrie 2012
Am inteles si va multumesc tuturor pentru raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu minori CamyCam CamyCam Buna seara! Doresc sa stiu in ce conditii as putea divorta tinand cont ca am 2copii minori, sunt casnica de 3ani (fara niciun venit de 1an) - stau acasa la ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere minor conpama conpama Am si eu o intrebare legata de pensia de intretinere: Am divortat in 2009si, pentru ca nu am specificat in intimpinare data de la care sa se plateasca pensia ... (vezi toată discuția)
În urma divorțului, de comun acord, am stabilit domiciliul ... iDorin iDorin În urma divorțului, de comun acord, am stabilit domiciliul copiiilor la mamă și custodie comună. Mai mult, am rămas în aceeași casă cu fosta soție ... (vezi toată discuția)