avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Curs de puericultura
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Curs de puericultura

Am un angajat care mi-a adus de la medicul de familie un atestat de absolvire a cursului de puericultura. Este adevarat ca in baza acestui atestat trebuie sa-i maresc perioada de 5 zile de concediu paternal cu inca 10 zile? Daca da, cum se calculeaza aceste 10 zile la plata salariului?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:32, 25 Septembrie 2012
Se platesc ca si cele 5 zile, sunt considerate zile libere platie.
Intr-adevar, concediul paternal se va prelungi cu acea perioada de 10 zile ....Indemnizatia pentru concediul paternal se plateste din fondul de salarii al unitatii si este egala cu salariul corespunzator perioadei respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cursul de puericultura ioana-otilia ioana-otilia daca sotul meu, in urma cursului de puericultura, isi ia zilele libere oferite, va fi platit la fel?mentionez ca lucreaza in invatamant. (vezi toată discuția)
Curs de puericultura - drepturi gabrielaion gabrielaion Buna ziua. In loc de curs de puericultura \"pe bune\", angajatii apeleaza la atestate obtinute on-line in 5 min. Atestatele astea sunt legale? Mai jos link ... (vezi toată discuția)
Legea 210/1999 a concediului paternal sebi30 sebi30 Am rugamintea sa ma luminati si pe mine. Sunt cadru M.A.I. Doresc sa stiu cum se aplica aceasta lege in cazul in care am obtinut si un certificat prin care ... (vezi toată discuția)