avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... declaratia 112 la asociatii de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

declaratia 112 la asociatii de proprietari

Buna ziua
Va rog sa-mi spuneti si mie cum completez o declaratie 112 pentru o asociatie de proprietari care are conventii civile pentru 3 pensionari unul nepensionar .Ce sectiune aleg A sau C ,pentru ca am sunat la ANAF si am primit raspunsuri diferite .De asemenea ce impozite se retin ,pentru ca cei de la ANAF mi-au spus odata ca sanatate,pensii si imp pe venit si doua oara doar sanatate si imp pe venit ?
Va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:19, 25 Septembrie 2012
Parcurgeti subiectele similare de la sectiunea asociatii de proprietari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii fiscale bame bame Intrucat am primit raspunsuri diferite de la persoane diferite ale aceluias birou din sursa autorizata, va rog sa-mi precizati [b]care sunt si la ce termene ... (vezi toată discuția)
Obligatii buget asoc propr. machiador machiador Subiect: obligatii fiscale la buget Pentru o asoc. propr. e corect cum am procedat privind retinerile la buget ,astfel: - pt.functia de presedinte ... (vezi toată discuția)
Contributii retinute la presedintele unei asociatii de proprietari giv giv Buna ziua! Datorita faptului ca nu am gasit un raspun exact care sa ma lamureasca 100% stimati colegi va supun atentiei urmatoarea problema: Avem un ... (vezi toată discuția)