avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... declaratia 112 la asociatii de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

declaratia 112 la asociatii de proprietari

Buna ziua
Va rog sa-mi spuneti si mie cum completez o declaratie 112 pentru o asociatie de proprietari care are conventii civile pentru 3 pensionari unul nepensionar .Ce sectiune aleg A sau C ,pentru ca am sunat la ANAF si am primit raspunsuri diferite .De asemenea ce impozite se retin ,pentru ca cei de la ANAF mi-au spus odata ca sanatate,pensii si imp pe venit si doua oara doar sanatate si imp pe venit ?
Va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:19, 25 Septembrie 2012
Parcurgeti subiectele similare de la sectiunea asociatii de proprietari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii fiscale bame bame Intrucat am primit raspunsuri diferite de la persoane diferite ale aceluias birou din sursa autorizata, va rog sa-mi precizati [b]care sunt si la ce termene ... (vezi toată discuția)
Obligatii buget asoc propr. machiador machiador Subiect: obligatii fiscale la buget Pentru o asoc. propr. e corect cum am procedat privind retinerile la buget ,astfel: - pt.functia de presedinte ... (vezi toată discuția)
Cass,pentru administrator imobile la asociatie de proprietari,pensionar fratila mihaela fratila mihaela Am primit o Decizie de impunere a CASS, pe perioada2010-2012 . In martie 2011, As.de proprietari a solicitat relatii la CASS , privind obligatiile de plata. ... (vezi toată discuția)