avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... evacuarea unui chirias dintr-o casa nationalizata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

evacuarea unui chirias dintr-o casa nationalizata

O persoana a cumparat o casa nationalizata, proprietarul a revendicat-o in instanta si a cistigat-o. Cit timp poate sa mai stea chiriasul in acea casa?
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 10:21, 25 Septembrie 2012
Trebuie studiat contractul in temeiul caruia chiriasul ocupa respectivul spatiu
....depinde de foarte multe aspecte:
ce prevede contractul
ce prevede sentinta proprietarului
daca promoveaza actiuni sa se apere ( am un caz in cae chiriasul a ramas cam 10 ani...si apoi i s-au dat bani sa plece)

sunt foarte multe aspecte ce pot fi speculate, cu un avocat bun.
desigur , cu un alt avocat bun si unexecutaor pe masura exisat si cazuri in care chiriasul a fost evacuat in cateva luni

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Case nationalizate utilitati Dan Sand Dan Sand Salutare Am revenit cu o problema. Este legal ca unor chiriasi dintr-o casa nationalizata sa le fie reziliate contractele de la utilitati pe motiv ca ... (vezi toată discuția)
Cum scap mai rapid de chirias Mircea Razvan Mircea Razvan Dupa nesfarsite procese am reusit a pune in executare silita PMB cu obligatia de a face, retrocedare in natura apartament nationalizat, notificat cu Legea 10, ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru legea 10 doodo doodo buna ziua...a-si dori daca se poate sa ma lamuriti intr-o problema legata de revendicarea unei case nationalizate pentru care s-a solicitat de catre instanta ... (vezi toată discuția)