salut
am si eu o problema
sunt in litigiu cu fostul angajator pt concediere, am pierdut procesul, sentinta s-a dat pe 17.10.2008.
azi am aflat(avocata mea s-a dus la registratura, arhiva...) ca cererea mi-a fost trimisa in data de 5.12.2008, desi eu nu am primit nimic in cutia postala.
cele 15 zile in care puteam face recurs s-au scurs iar eu nu stiu ce sa fac pentru ca eu nu am primit nici o hotarare
ma puteti ajuta? se mai poate face recurs?
Se poate face cerere de repunere in termenul de recurs. Partea care n-a exercitat o cale de atac sau nu a îndeplinit un act procedural în termenul prevăzut de lege, va trebui, conform art.103 alin.(1) din Codul de procedură civilă, să solicite instanţei repunerea în termen, dovedind că a fost împiedicată printr-o împrejurare mai presus de voinţa sa.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Comunicare sentinta
Monica H.
instantele noastre de judecata ma lasa din nou fara cuvinte....
am pierdut un proces (litigiu de munca)...si am primit o notificare sa platim (avand anexata ... (vezi toată discuția)
Recurs
Liulica Gina
Buna ziua!
Va rog un sfat. Sunt intr-un proces civil legat de un teren, eu impreuna cu vecinul meu G, impotriva lui RAD, de la care am cumparat terenul. ... (vezi toată discuția)