avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... nu am primit hotararea
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

nu am primit hotararea

salut
am si eu o problema
sunt in litigiu cu fostul angajator pt concediere, am pierdut procesul, sentinta s-a dat pe 17.10.2008.
azi am aflat(avocata mea s-a dus la registratura, arhiva...) ca cererea mi-a fost trimisa in data de 5.12.2008, desi eu nu am primit nimic in cutia postala.
cele 15 zile in care puteam face recurs s-au scurs iar eu nu stiu ce sa fac pentru ca eu nu am primit nici o hotarare
ma puteti ajuta? se mai poate face recurs?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:26, 22 Ianuarie 2009
Se poate face cerere de repunere in termenul de recurs. Partea care n-a exercitat o cale de atac sau nu a îndeplinit un act procedural în termenul prevăzut de lege, va trebui, conform art.103 alin.(1) din Codul de procedură civilă, să solicite instanţei repunerea în termen, dovedind că a fost împiedicată printr-o împrejurare mai presus de voinţa sa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comunicare sentinta Monica H. Monica H. instantele noastre de judecata ma lasa din nou fara cuvinte.... am pierdut un proces (litigiu de munca)...si am primit o notificare sa platim (avand anexata ... (vezi toată discuția)
Recurs Liulica Gina Liulica Gina Buna ziua! Va rog un sfat. Sunt intr-un proces civil legat de un teren, eu impreuna cu vecinul meu G, impotriva lui RAD, de la care am cumparat terenul. ... (vezi toată discuția)
Decizie de incetare cim in perioada cm petremaria petremaria Timp de trei ani am fost angajatul uneia din bancile noastre cu renume.Fara a intra prea mult in detalii am sa rezum totul la faptul ca in aceasta perioada am ... (vezi toată discuția)