avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Cum aflu despre eventuale modificari legislative?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Cum aflu despre eventuale modificari legislative?

Buna, nu stiu daca am scris unde trebuie deoarece nu prea le am cu tot ce e pe aici. Dar am o intrebare. Cum pot afla cand se fac modificari in legislatie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:41, 22 Ianuarie 2009
Poate daca va achizitionati un program legislativ sau va faceti abonament la Monitorul Oficial, partea I ori urmariti zilnic pe site-ul R.A. Monitorul Oficial S.A. , [ link extern ]
aparitiile noilor modificari legislative in monitoarele oficiale care apar zilnic si pe care le puteti downloada de pe acest site.
Ultima modificare: Joi, 22 Ianuarie 2009
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand se poate cere la casa de pensii ca talonul de pensie sa ... poparlan poparlan cand se poate cere la casa de pensii ca talonul de pensie sa fie trimis pe e-mail, si care sunt conditiile de a primi talonul pe e-mail (vezi toată discuția)
Buletinul procedurilor de insolventa fany22 fany22 Buna, Imi spune si mie cineva cum pot afla daca o firma e intrata in insolventa/faliment? se poate afla gratis, (aveti un link) sau cat costa un ... (vezi toată discuția)
Monitor oficial Doina Elena Doina Elena unde pot gasi MO nr. 289/27.05.2008- publicat in MO partea a IV-a? va rog, sunt disperata doina trofin (vezi toată discuția)