avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Dupa cat timp poti fi in somaj?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Dupa cat timp poti fi in somaj?

Dupa ce perioada de timp poti fi dat in somaj?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:28, 26 Septembrie 2012
Pentru a beneficia de indemnizatia de somaj una dintre conditiile ce trebuie sa le indepliniti este sa aveti un stagiu minim de cotizare de minim 12 luni in ultimele 24 de luni premergatoare datei depunerii cererii pentru somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj cristina ciocirlan cristina ciocirlan Buna ziua. dupa ce perioada de la angajare poti beneficia de somaj? (vezi toată discuția)
Pot beneficia de somaj daca am fost in concediu de ingrijirea copilului ursansorin ursansorin Buna ziua as dori sa stiu daca pot beneficia de ajutor de somaj daca am stat 3 ani in concediu de ingrijirea copilului. Precizez ca firma la care am lucrat a ... (vezi toată discuția)
Daca demisionez mai beneficiez de somaj? mada_lore mada_lore am o intrebare daca astazi imi dau demisia de la o firma si tot astazi ma angajez la o alta firma , iar pe viitor cea din urma firma intra in faliment mai ... (vezi toată discuția)