avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Facturi la imprimanta cu program de facturare propriu.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Facturi la imprimanta cu program de facturare propriu.

Buna seara!

As dori ca pentru noua firma ce va fi infiintata sa scot singur facturile (evident in 3 exemplare cu toate datele aferente) la propria imprimanta pe coli A4 cu propriul soft de facturare, soft care genereaza serii, soft care poate emite si proforme...

As dori sa nu folosesc facturile de la tipografie...

Stiu ca este permis asa ceva prin lege, insa ce trebuie sa fac pentru a putea emite facturile cu propriul soft? trebuie sa declar undeva ceva?

Daca da, aveti idee unde si cat costa si ce anume imi trebuie?

Va multumesc mult!

O seara frumoasa ...
Cel mai recent răspuns: 4itsrl , utilizator 09:44, 8 Octombrie 2012
Nu trebuie sa declarati nicaieri..:D
Faceti o decizie pentru a desemna persoana care se ocupa cu emiterea facturilor pe anul 2012 si plaja de numere folosite si seria pe acest an ,atit la facturi cit si la chitante.
Ultima modificare: Marți, 25 Septembrie 2012
iulia53, utilizator
Nu trebuie facut nimic in mod special decat completata o decizie ca si cea prezenta aici:
[ link extern ]

Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturi si chitante MMMI MMMI Buna ziua sunt noua pe acest forum am o nelamurire am cumparat de la librarie formulare : FACTURI SI CHITANTA pt firma fara tva am emis deja 3 facturi cu ... (vezi toată discuția)
Serii si numere facturi mihaela495 mihaela495 O SC poate emite facturi din aceeasi serie si in al doilea an? Sau e obligatoriu ca in fiecare an sa existe serii diferite? De ex. daca in primul an se ... (vezi toată discuția)
Facturi stampilate care nu se mai pot utiliza gabrielaion gabrielaion Prin schimbarea softului, nu mai putem utiliza facturile pretiparite existente, ci vom printa pe foaie alba. Ce se face cu stocul de tipizate existent, ... (vezi toată discuția)