avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice schimbare durata de executie
Discuție deschisă în Achiziţii publice

schimbare durata de executie

...in proiect cat si in caietul de sarcini a fost prevazut de catre proiectant un termen de executie pentru o lucare de 3 luni de zile. Autoritatea contractanta in fisa de date a schimbat termenul de executie reducandu-l la 1 luna. Operatorii economici si-au insusit termenul de executie mentioant in fisa de date si au ofertat in acest sens.
Ce se va intampla cu licitatia? se poate anula?Cum?
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 10:21, 26 Septembrie 2012
Ma mira ca ANRMAP la verificare nu a sesizat neconcordanta flagranta dintre Fisa de date si Caietul de sarcini.
Problema mare este daca, castigatorul se stabileste prin punctaj si se acorda punctaj pentru termenul de executie.

In rest, nu este nicio problema, termenul nu este fix, se poate oferta oricat sub o luna, se poate oferta si o zi, daca operatorul dovedeste convingator ca are metode si capacitate sa execute in termenul asta.

Licitatia nu se mai poate anula la acest moment pe acest motiv. Singurul temei ar fi fost daca unul din ofertanti ar fi ofertat peste 1 luna si ar fi trebuit eliminat sau declarat necastigator din acest motiv.
Ultima modificare: Miercuri, 26 Septembrie 2012
vlad nicolae, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licitatie teodor82 teodor82 Pentru o licitatie aparuta pe site-ul e-licitatie se poate descarca caietul de sarcini de acolo, se intocmeste dosarul de licitatie si se depune la sediul ... (vezi toată discuția)
Garantia de buna executie-licitatii publice marina08 marina08 Buna ziua, am participat la o licitatie -cerere de oferte-unde am fost declarati inacceptabili pe motiv ca am declarat o garantie de buna executie de 24 luni ... (vezi toată discuția)
Timp de executie nicoleta8519 nicoleta8519 Buna seara. Timpul de executie al lucrarii pentru obiectiv este, conform caietului de sarcini de 6 luni, insa eu nu l am specificat in fisa de date la ... (vezi toată discuția)