avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... citatie trimisa la adresa gresita
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

citatie trimisa la adresa gresita

Buna ziua.
Va rog frumos sa ma ajutati intr-o problema, daca se poate.
Impreuna cu un numar de colegi l-am dat in judecata pe fostul angajator pentru ca nu ne-a platit ultimele 3 salarii. Una dintre colege a avut deja 2 infatisari la tribunal, castigand cazul, insa a aparut o problema: adresa fostului loc de munca (din contractele de munca si, deci, din dosarul de judecata) nu este aceeasi cu adresa punctului de lucru (unde poate fi gasit fostul angajator), asa ca fostul angajator se pare ca nu a primit sentinta emisa de catre instanta. Maine urmeaza infatisarea mea la tribunal, iar intrebarea mea, pentru a nu pati acelasi lucru ca si colega mea, ar fi: oare ma pot adresa judecatorului pentru a ii spune ca acea citatie sa fie trimisa la adresa punctului de lucru, si nu la adresa mentionata in dosar ca fiind sediul firmei, unde de fapt nu mai sta nimeni, ci e doar in acte? Sau cui ar trebui sa ma adresez cu aceasta specificare? Va multumesc mult! O zi frumoasa!
Cel mai recent răspuns: ContSters225946 , utilizator 15:05, 26 Septembrie 2012
Da, comunicaţi instanţei adresa unde poate fi citat legal angajatorul, pentru a se putea judeca şi cauza dvs. Doar la momentul la care procedura de citare va fi legal îndeplinită, se va putea trece la judecarea cauzei.
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar incomplet - lipsa adresei reclamantului in vederea citarii ContSters225946 ContSters225946 Buna ziua, ma intreb daca m/ati putea ajuta cu un raspuns profesionist in legatura cu o problema legata de litigii de munca. Impreuna cu un grup de colegi, ... (vezi toată discuția)
Reclamatul a schimbat adresa ContSters225946 ContSters225946 Buna ziua. Multumesc persoanelor care m-au ajutat si pana in acest punct cu informatii in cazul despre care voi intreba si astazi. Impreuna cu niste colegi, ... (vezi toată discuția)
Sunt parte vatamata intr-un proces penal Denisa_Maria Denisa_Maria Buna ziua.In urma cu foarte mult timp l-am dat in judecata pe fostul sot pt marirea pensiei de intretinere.Tribunalul a dat o hotarare prin care il obliga la ... (vezi toată discuția)