avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... plati catre terti ordonator principal de credite
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

plati catre terti ordonator principal de credite

Primarie ordonator principal de credite-scoala ordonator secundar de credite, cladire scoala proprietatea primariei,poate primaria sa contracteze si sa plateasca direct o lucrare de igienizare facuta la scoala?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 13:16, 27 Septembrie 2012
Poate sa contracteze si sa plateasca o astfel de lucrare cine are prevedere bugetara(credit bugetar aprobat)- adica cine are in buget aprobata acesta cheltuiala.
De obicei scolile isi prevad aceste cheltuieli in buget.
Bugetele anuale ale scolilor se aproba prin hotarari de consiliu local.
Daca exista prevedere bugetara in bugetul scolii aceasta va face toate demersurile conform legii( OUG 34/2006- cu privire la achizitiile publice) pentru a contracta lucrarea si tot ea va plati( sursa de finantare este de la bugetul local- de la primarie).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buget mariamocanu mariamocanu In bugetul anului 2012 conform art 104/legea 1 a invatamantului mi s-a aprobat la titl II ,,bunuri si servicii \" suma de 124000 lei numai pentru art .01 alin ... (vezi toată discuția)
Modificare buget local zzzionut zzzionut Buna ziua, In cazul rectificarii unui buget, in speta se iau niste bani de la un capitol care au venit din recuperarea tva ului pt o lucrare si se imparte ... (vezi toată discuția)
Investitie primarie - fara credite bugetare ilascodrin20 ilascodrin20 Buna seara, As vrea cateva sfaturi de la cei care cunosc partea de contabilitate publica, respectiv cei care au tangenta cu probleme din domeniu. Ma aflu in ... (vezi toată discuția)